Купите производе који се продају у врућој понуди! Обратите се корисничкој служби да бисте добили бесплатну испоруку!
Početna| вапе за једнократну употребу| изгубила Мери мо5000| Lost Mary Sale- изгубила Мери мо5000 киви змај дуо лед FRVFV437

Lost Mary Sale- изгубила Мери мо5000 киви змај дуо лед FRVFV437

Model: : FRVFV437

Regularna cena Cena nedostupna
Popusti na količinu nisu dostupni ...
Cena nedostupna
powerby cards

киви драгон дуо ице лост мари мо5000 додаје дуплу порцију ледене менте јединственој мешавини укуса кивија и змајевих бобица.
укус: киви драгон дуо ице лост мари мо5000 додаје дуплу порцију ледене менте јединственој мешавини укуса кивија и змајевих бобица.
Садржај е-течности: 10мл
ниво никотина: 40 мг
калем: мрежасти калем
пуффс по уређају: +5000
батерија: 500мах, пуњива преко усб-ц

Достава и руковање

 

Нови процес испоруке и обавештења о праћењу

 

Поносимо се тиме што вашу поруџбину обрађујемо брзо, јер већина поруџбина напушта наш објекат за мање од 24 сата. Током периода велике потражње, обрада може потрајати и до 72 сата. Користимо поуздану мрежу за испоруку вапе поште како бисмо обезбедили брзу испоруку ваших пакета.

 

Приликом одјаве добићете начин испоруке и процењена времена испоруке, која могу да се разликују у зависности од ваше локације и локалног добављача услуга. Е-порука за праћење ће вам аутоматски бити послата када се наруџба заврши са обрадом у нашем објекту.

 

*Имајте на уму да су сва транзитна времена процењена и не укључују викенде или празнике.

 

Ако се налазите на средњем западу или источној половини САД, ваша поруџбина може проћи кроз процес испоруке у 2 корака.

 

Да бисте оптимизовали уштеде и уштедели на трошковима испоруке, размислите о куповини поруџбине на велико.

 

ПУДОпоинт - опција преузимања у локалном предузећу

 

Поносни смо што радимо са ПУДОпоинт-ом како бисмо понудили згодан и сигуран шалтер за преузимање у локалном предузећу у вашој близини!

 

Наш тим ће послати ваш пакет на ПУДО локацију коју сте изабрали приликом плаћања на основу претраге поштанских бројева. Када поруџбина буде испоручена на локацију предузећа, добићете обавештење е-поштом да је спремна за преузимање са локацијом адресе, бројем поруџбине и радним временом.

 

Можете да преузмете пакете у време и на месту које вам одговара без бриге о пакетима који вам остају на вратима док сте напољу!

 

Нова покривеност услугама

 

Можда ћете видети да нисмо у могућности да испоручимо неким нашим клијентима, углавном због логистичких ограничења или недостатка услуге регионалног оператера у одређеним областима у континенталном делу САД. Међутим, наша мрежа доставе од 20+ локалних регионалних превозника се шири сваке недеље, па се пријавите да бисте били обавештени када поново будемо у могућности да вам испоручимо!

 

Ако нисмо у могућности да испоручимо на ваше одредиште, обавештење ће бити назначено при одласку. Обавезно проверите наш Проверивач поштанских бројева и пријавите се за обавештења. Штавише, јавите нам се касније јер сваке недеље додајемо покривеност услугама.

 

Обавезна услуга потписа одраслих

 

У складу са федералном јурисдикцијом и законима, све поруџбине путем вапе поште захтеваће употребу потврде потписа одраслих (21+) приликом испоруке за пакете који садрже производе повезане са е-цигаретама. Да би примио овај пакет, од примаоца се тражи да покаже исправан облик владине идентификације са фотографијом запосленом у испоруци ради потврде старости.

 

Услуга потписа за одрасле захтева додатну накнаду од 7 УСД, а цене ће се одразити током процеса плаћања. Ако вам је то згодније, можемо да пошаљемо вашу опрему за вапе на пословну адресу. Нисмо у могућности да испоручимо у поштанске претинце.

 

Временски рокови испоруке и руковања

 

Може потрајати 24 до 72 радна сата да се обради пре него што се пошаље за све поруџбине. Након периода обраде, е-порука за праћење ће аутоматски бити послата купцу да потврди да је пакет у завршној фази испуњења. Начин испоруке и процењена времена испоруке ће бити обезбеђени при одласку, у зависности од ваше локације.

 

Међународни пакети – нема доступних процена, праћење ће показати кретање из нашег објекта, а затим када стигне у вашу земљу (Ако нисте добили никаква ажурирања, контактирајте вашу локалну царинску агенцију).

 

Напомена: Током ужурбане празничне сезоне или пораста продаје, обрада може да потраје до 5 радних дана. Наш тим напорно ради сваки дан како би осигурао да купци добију пакете што је пре могуће, тако да веома ценимо ваше стрпљење.

 

Поруџбине обрађујемо од 8:00 ПСТ до 16:00 ПСТ од понедељка до петка. Превозници отпреме не обрађују поруџбине викендом и Празници.

 

Вратити пошиљаоцу

 

Све услуге поновног отпремања су по сопственом нахођењу lostmarysrbija .

 

Ако нам се пакет врати због адресе која се не може испоручити, као што је нетачна или непотпуна адреса, нисмо у обавези да о нашем трошку рефундирамо новац или пошаљемо замену за робу. Ако нам се роба врати у наш објекат, биће понуђен повраћај новца умањен за поштанске трошкове.

 

Ако се пакет врати пошиљаоцу јер превозник није могао да прикупи потпис одрасле особе и доказ личне карте, lostmarysrbija задржава право да одбије накнаду за обнављање залиха од 1 5 долара од повраћаја поруџбине. Штавише, lostmarysrbija задржава право да поново пошаље заменску наруџбу тек након што нам оригинални пакет буде враћен и обрађен и нисмо у обавези да га поново пошаљемо о свом трошку.

 

Државни прописи

 

Поруџбине са забрањеним артиклима биће уклоњене и поништене из поруџбине, под условом да цела поруџбина буде отказана и рефундирана, док ће остатак пакета бити нормално обрађен.

 

Сва продаја Вапе-а је ограничена на следеће локације и може се проширити на друге области које нису овде наведене:

 

Државе - Арканзас, Мејн, Орегон, Јута и Вермонт

Градови - Сан Франциско, Енкориџ

 

Продаја ароматизоване Е-течности је ограничена на следеће локације и може се проширити на друге области које нису овде наведене:

 

Државе - Њујорк, Њу Џерси, Масачусетс, Род Ајленд

Градови - Чикаго, Вашингтон ДЦ

 

Имајте на уму да наведена листа ограничења није коначна. Ограничења се могу разликовати у зависности од државе и могу се проширити на различите категорије производа унутар сваке јурисдикције широм земље. Поред тога, употреба купона може бити ограничена због ограничења специфичних за јурисдикцију.

 

Интернатионал Ордерс

 

Ако ваша земља/држава није наведена током процеса плаћања, тренутно нисмо у могућности да прихватимо плаћање из ваше земље или да пошаљемо у вашу земљу.

 

  1. Сви продати производи су наведени неће бити аутоматски конвертоване у вашу локалну валуту. lostmarysrbija није одговорна за било какве накнаде за конверзију повезане са међународним налозима.
  2. Све дажбине, порези, ПДВ и све накнаде у вези са услугама доставе нису покривене и купци су одговорни за ова плаћања. Додатно, lostmarysrbija није одговоран за било какве пакете које су власти заплениле или зауставиле, нити било какве накнаде које су потребне за међународне обавезе.

 

Из било ког разлога због којег је пакет проузроковао додатне трошкове слања, као што је одбијен од стране царине, испорука на погрешну адресу или враћен пошиљаоцу од стране купца, додатни трошак подлеже одбитку од првобитне уплате.

 

Топло препоручујемо да контактирате локалне власти за више правила и прописа у вези са електронским цигаретама и производима за вапинг.

 

Изгубљени и неиспоручени пакети

 

Изгубљени или неиспоручени пакети нису одговорност lostmarysrbija , а све проблеме који произилазе из пакета који нису примљени мора да реши купац, уз коришћење треће стране превозника. lostmarysrbija настоји да одржава и решава такве проблеме, а све погрешне проблеме са испоруком морате пријавити у року од 48 сати од последњег ажурирања праћења.

 

lostmarysrbija неће бити одговоран за пакете који су приказани као Испоручени када се испоруче трећим лицима. Све проблеме који настану са таквим пошиљкама које су означене као испоручене мора купац решити са независном шпедитерском компанијом.

 

Имајте на уму да ће погрешне и непотпуне адресе које је корисник унео довести до кашњења, враћања и других проблема који ће утицати на успешну испоруку ваше поруџбине. lostmarysrbija није одговоран за било какве и све трошкове повезане са погрешним и нетачним уносом адреса које је корисник унео.

 

Како се испоручују резервни делови?

 

Све заменске пошиљке и пошиљке под гаранцијом се шаљу коришћењем Стандардне испоруке.

Lost Mary Sale- изгубљено издање Мари мо5000 од црног злата лед од беле јагоде FRVFV497 din1,317.89 Lost Mary Sale- изгубљено издање Мари мо5000 од црног злата лед од беле јагоде FRVFV497 Lost Mary Sale- изгубила Мери мо5000 лубеница трешња FRVFV477 Lost Mary Sale- изгубила Мери мо5000 лубеница трешња FRVFV477 din1,207.98
Paypal Visa Payments
Copyright © 2024 Lostmarysrbija.

<б> УПОЗОРЕЊЕ: Производи који се продају даље Lostmarysrbija.цом може да садржи никотин, хемикалију која изазива велику зависност. Производи понуђени на веб страници нису намењени за употребу од стране малолетника млађих од 18 година, трудница или дојиља, особа са кардиоваскуларним проблемима, особа са нападима или било кога ко би требало да избегава употребу дувана или никотинских производа из медицинских разлога. Електронске цигарете увек држите ван домашаја деце.

Достава и руковање

 

Нови процес испоруке и обавештења о праћењу

 

Поносимо се тиме што вашу поруџбину обрађујемо брзо, јер већина поруџбина напушта наш објекат за мање од 24 сата. Током периода велике потражње, обрада може потрајати и до 72 сата. Користимо поуздану мрежу за испоруку вапе поште како бисмо обезбедили брзу испоруку ваших пакета.

 

Приликом одјаве добићете начин испоруке и процењена времена испоруке, која могу да се разликују у зависности од ваше локације и локалног добављача услуга. Е-порука за праћење ће вам аутоматски бити послата када се наруџба заврши са обрадом у нашем објекту.

 

*Имајте на уму да су сва транзитна времена процењена и не укључују викенде или празнике.

 

Ако се налазите на средњем западу или источној половини САД, ваша поруџбина може проћи кроз процес испоруке у 2 корака.

 

Да бисте оптимизовали уштеде и уштедели на трошковима испоруке, размислите о куповини поруџбине на велико.

 

ПУДОпоинт - опција преузимања у локалном предузећу

 

Поносни смо што радимо са ПУДОпоинт-ом како бисмо понудили згодан и сигуран шалтер за преузимање у локалном предузећу у вашој близини!

 

Наш тим ће послати ваш пакет на ПУДО локацију коју сте изабрали приликом плаћања на основу претраге поштанских бројева. Када поруџбина буде испоручена на локацију предузећа, добићете обавештење е-поштом да је спремна за преузимање са локацијом адресе, бројем поруџбине и радним временом.

 

Можете да преузмете пакете у време и на месту које вам одговара без бриге о пакетима који вам остају на вратима док сте напољу!

 

Нова покривеност услугама

 

Можда ћете видети да нисмо у могућности да испоручимо неким нашим клијентима, углавном због логистичких ограничења или недостатка услуге регионалног оператера у одређеним областима у континенталном делу САД. Међутим, наша мрежа доставе од 20+ локалних регионалних превозника се шири сваке недеље, па се пријавите да бисте били обавештени када поново будемо у могућности да вам испоручимо!

 

Ако нисмо у могућности да испоручимо на ваше одредиште, обавештење ће бити назначено при одласку. Обавезно проверите наш Проверивач поштанских бројева и пријавите се за обавештења. Штавише, јавите нам се касније јер сваке недеље додајемо покривеност услугама.

 

Обавезна услуга потписа одраслих

 

У складу са федералном јурисдикцијом и законима, све поруџбине путем вапе поште захтеваће употребу потврде потписа одраслих (21+) приликом испоруке за пакете који садрже производе повезане са е-цигаретама. Да би примио овај пакет, од примаоца се тражи да покаже исправан облик владине идентификације са фотографијом запосленом у испоруци ради потврде старости.

 

Услуга потписа за одрасле захтева додатну накнаду од 7 УСД, а цене ће се одразити током процеса плаћања. Ако вам је то згодније, можемо да пошаљемо вашу опрему за вапе на пословну адресу. Нисмо у могућности да испоручимо у поштанске претинце.

 

Временски рокови испоруке и руковања

 

Може потрајати 24 до 72 радна сата да се обради пре него што се пошаље за све поруџбине. Након периода обраде, е-порука за праћење ће аутоматски бити послата купцу да потврди да је пакет у завршној фази испуњења. Начин испоруке и процењена времена испоруке ће бити обезбеђени при одласку, у зависности од ваше локације.

 

Међународни пакети – нема доступних процена, праћење ће показати кретање из нашег објекта, а затим када стигне у вашу земљу (Ако нисте добили никаква ажурирања, контактирајте вашу локалну царинску агенцију).

 

Напомена: Током ужурбане празничне сезоне или пораста продаје, обрада може да потраје до 5 радних дана. Наш тим напорно ради сваки дан како би осигурао да купци добију пакете што је пре могуће, тако да веома ценимо ваше стрпљење.

 

Поруџбине обрађујемо од 8:00 ПСТ до 16:00 ПСТ од понедељка до петка. Превозници отпреме не обрађују поруџбине викендом и Празници.

 

Вратити пошиљаоцу

 

Све услуге поновног отпремања су по сопственом нахођењу lostmarysrbija .

 

Ако нам се пакет врати због адресе која се не може испоручити, као што је нетачна или непотпуна адреса, нисмо у обавези да о нашем трошку рефундирамо новац или пошаљемо замену за робу. Ако нам се роба врати у наш објекат, биће понуђен повраћај новца умањен за поштанске трошкове.

 

Ако се пакет врати пошиљаоцу јер превозник није могао да прикупи потпис одрасле особе и доказ личне карте, lostmarysrbija задржава право да одбије накнаду за обнављање залиха од 1 5 долара од повраћаја поруџбине. Штавише, lostmarysrbija задржава право да поново пошаље заменску наруџбу тек након што нам оригинални пакет буде враћен и обрађен и нисмо у обавези да га поново пошаљемо о свом трошку.

 

Државни прописи

 

Поруџбине са забрањеним артиклима биће уклоњене и поништене из поруџбине, под условом да цела поруџбина буде отказана и рефундирана, док ће остатак пакета бити нормално обрађен.

 

Сва продаја Вапе-а је ограничена на следеће локације и може се проширити на друге области које нису овде наведене:

 

Државе - Арканзас, Мејн, Орегон, Јута и Вермонт

Градови - Сан Франциско, Енкориџ

 

Продаја ароматизоване Е-течности је ограничена на следеће локације и може се проширити на друге области које нису овде наведене:

 

Државе - Њујорк, Њу Џерси, Масачусетс, Род Ајленд

Градови - Чикаго, Вашингтон ДЦ

 

Имајте на уму да наведена листа ограничења није коначна. Ограничења се могу разликовати у зависности од државе и могу се проширити на различите категорије производа унутар сваке јурисдикције широм земље. Поред тога, употреба купона може бити ограничена због ограничења специфичних за јурисдикцију.

 

Интернатионал Ордерс

 

Ако ваша земља/држава није наведена током процеса плаћања, тренутно нисмо у могућности да прихватимо плаћање из ваше земље или да пошаљемо у вашу земљу.

 

  1. Сви продати производи су наведени неће бити аутоматски конвертоване у вашу локалну валуту. lostmarysrbija није одговорна за било какве накнаде за конверзију повезане са међународним налозима.
  2. Све дажбине, порези, ПДВ и све накнаде у вези са услугама доставе нису покривене и купци су одговорни за ова плаћања. Додатно, lostmarysrbija није одговоран за било какве пакете које су власти заплениле или зауставиле, нити било какве накнаде које су потребне за међународне обавезе.

 

Из било ког разлога због којег је пакет проузроковао додатне трошкове слања, као што је одбијен од стране царине, испорука на погрешну адресу или враћен пошиљаоцу од стране купца, додатни трошак подлеже одбитку од првобитне уплате.

 

Топло препоручујемо да контактирате локалне власти за више правила и прописа у вези са електронским цигаретама и производима за вапинг.

 

Изгубљени и неиспоручени пакети

 

Изгубљени или неиспоручени пакети нису одговорност lostmarysrbija , а све проблеме који произилазе из пакета који нису примљени мора да реши купац, уз коришћење треће стране превозника. lostmarysrbija настоји да одржава и решава такве проблеме, а све погрешне проблеме са испоруком морате пријавити у року од 48 сати од последњег ажурирања праћења.

 

lostmarysrbija неће бити одговоран за пакете који су приказани као Испоручени када се испоруче трећим лицима. Све проблеме који настану са таквим пошиљкама које су означене као испоручене мора купац решити са независном шпедитерском компанијом.

 

Имајте на уму да ће погрешне и непотпуне адресе које је корисник унео довести до кашњења, враћања и других проблема који ће утицати на успешну испоруку ваше поруџбине. lostmarysrbija није одговоран за било какве и све трошкове повезане са погрешним и нетачним уносом адреса које је корисник унео.

 

Како се испоручују резервни делови?

 

Све заменске пошиљке и пошиљке под гаранцијом се шаљу коришћењем Стандардне испоруке.

Product Inquiry Popup

Size Guide

This is a standardised guide to give you an idea of what size you will need, however some brands may vary from these conversions.

Ready to Wear Clothing

Size XXS - XS XS - S S - M M - L L - XL XL - XXL
UK 6 8 10 12 14 16
US 2 4 6 8 10 12
Italy (IT) 38 40 42 44 46 48
France (FR/EU) 34 36 38 40 42 44
Denmark 32 34 36 38 40 42
Russia 40 42 44 46 48 50
Germany 32 34 36 38 40 42
Japan 5 7 9 11 13 15
Australia 6 8 10 12 14 16
Korea 33 44 55 66 77 88
China 160/84 165/86 170/88 175/90 180/92 185/94
Jeans 24-25 26-27 27-28 29-30 31-32 32-33